VIIKKO 23

dahlia-6154889_1920 – kopio

Suomen Delfinsin chat ja neuvontapuhelin auttavat lapsuudessa seksuaaliväkivaltaa kokeneita aikuisia, heidän läheisiään ja ammattiauttajia.

Viikolla 23 chat maanantaina klo 12–14 ja klo 18–20. Kahdenkeskisessä chatissa koulutetut päivystäjämme kuuntelevat ja neuvovat sinua luottamuksellisesti.

Maanantaina 7.6. klo 18–20 kevään viimeinen seksuaalineuvonnan kahdenkeskinen chat. Seksuaalineuvonnan chatissa voit keskustella trauman vaikutuksista seksuaalisuuteesi, kuten vaikeuksista erottaa rakkautta ja seksiä toisistaan.

Ryhmää ohjaavat koulutetut sosiaalialan ja terveydenhuollon ammattilaiset, ja ryhmästä voit saada sekä vertaistukea että tietoa. Voit osallistua kerran tai useammin ilman ennakkoilmoittautumista.

Lisäksi päivystäjämme auttavat ja neuvovat sinua puhelimitse maanantaina klo 9–11 sekä torstaina klo 12–14 numerossa 050 583 5000. Tiistaina 8.6. puhelinneuvontaa ei poikkeuksellisesti ole.

Voit myös varata henkilökohtaisen puhelintapaamisen sinulle sopivaksi ajankohdaksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@suomendelfins.fi.

Suomen Delfinsin palvelut Tukinetissä

Tukinetissä tarjoamme mahdollisuuden kahteen erilaiseen kahdenkeskiseen tukisuhteeseen. Pyydä tukisuhdetta rohkeasti!

Delfins-tukisuhteessa voit keskustella koulutetun tukihenkilön kanssa lapsena koetun seksuaaliväkivallan vaikutuksista elämääsi ja ihmissuhteisiisi aikuisuudessasi.

Seksuaalineuvonnan tukisuhteessa voit keskustella nimettömänä ja luottamuksellisesti seksuaalineuvojaopiskelijan kanssa erityisesti seksuaalisuuteesi liittyvistä teemoista. Tukihenkilöt ovat kokeneita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, jotka täydentävät koulutustaan seksuaalineuvonnan opinnoilla.

Käyttäessäsi Tukinetin palveluja muistathan rekisteröityä ensin Tukinettiin. Saat samalla tunnuksella kaikki palvelut käyttöösi!

Palvelumme on tarkoitettu aikuisille, jotka ovat lapsuudessaan kokeneet seksuaaliväkivaltaa, heidän läheisilleen ja ammattiauttajille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Lisää aiheesta:

Luottamuksellista apua ja neuvoja myös:

Ajanvaraus

Varaa itsellesi sopiva aika keskustelulle:
Ajanvarauskalenteri

Neuvontapuhelin

050 583 5000
ma 9-10

Chat

maanantaisin 12-14

Katso iltachatit täältä.

Vertaistuki

Katso paikkakunnat ja ajat täältä sekä chatryhmät täältä.

Tukisuhde

Oman tilanteen pohdinta koulutetun tukihenkilön kanssa.

Scroll to Top