Uutta!

thumbnail_Screenshot_20220314-134535 (2)

Voit varata jatkossa ajan kahdenkeskiselle keskustelulle ajanvarauskalenteristamme. Keskustelut ovat aina luottamuksellisia.

Puhelintapaaminen – jos haluat keskustella työntekijämme kanssa, voit varata ajan puhelintapaamiseen. Työntekijämme kuuntelee ja auttaa sinua eteenpäin. Keskustelut ovat luottamuksellisia, ja niitä ohjaavat puhelin- ja verkkoauttamisen eettiset periaatteet.

Chat-palvelut – anonyymi keskustelu ammattilaisen kanssa 

Chatissa sinulle vastaa koulutettu päivystäjä. Päivystäjät ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä alan opiskelijoita, jotka ovat saaneet koulutuksen seksuaalisen hyväksikäytön ja kaltoinkohtelun kysymyksiin.

Chat-palvelussa päivystäjämme kuuntelevat ja neuvovat sinua luottamuksellisesti. Voit tulla chattiin juttelemaan, jos olet joutunut lapsena seksuaalisen hyväksikäytön, kaltoinkohtelun tai väkivallan kohteeksi.

Seksuaalineuvonnan chat on tarkoitettu lapsuudessa seksuaalista hyväksikäyttöä kokeneille aikuisille ja heidän läheisilleen.

Seksuaalineuvonnan chatissa voit keskustella luottamuksellisesti ja nimettömänä seksuaalineuvojaopiskelijan kanssa.

Seksuaalineuvonta on seksuaalisuuteen liittyvää neuvontaa, tiedon jakamista ja ohjausta. Seksuaalineuvonnan tarkoituksena on tarjota tukea ja tilaisuus keskustella seksuaalisuudesta erilaisissa elämäntilanteissa.

Kaikki chat-keskustelut tapahtuvat kahden kesken sinun ja päivystäjän kanssa. Kaikki keskustelut käydään anonyymisti. Keskustelut ovat luottamuksellisia, perustuen puhelin- ja verkkoauttamisen eettisiin periaatteisiin.

Neuvomme myös hyväksikäytettyjen läheisiä ja hyväksikäyttöä työssään kohtaavia ammattilaisia. Chat on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Voit varata ajan kahdenkeskiseen chatkeskusteluun ajanvarauskalenterista.

Älä jää yksin pohtimaan asiaa – varaa rohkeasti aika keskustelulle!

Oliko tämän sivun sisältö mielestäsi hyödyllistä?
+1
0
+1
0
+1
0

Lisää aiheesta:

Luottamuksellista apua ja neuvoja myös:

Ajanvaraus

Varaa itsellesi sopiva aika keskustelulle:
Ajanvarauskalenteri

Neuvontapuhelin

050 583 5000
ma 9-10

Chat

maanantaisin 12-14

Katso iltachatit täältä.

Vertaistuki

Katso paikkakunnat ja ajat täältä sekä chatryhmät täältä.

Tukisuhde

Oman tilanteen pohdinta koulutetun tukihenkilön kanssa.

Scroll to Top