Tule mukaan Delfinsin chat-keskusteluryhmään! Syksyn keskusteluryhmät järjestetään koronatilanteen salliessa

Delfiinit auttavat haavoittunutta.

Arki palailee vähitellen, ja Delfins-chat kutsuu keskustelemaan menneestä kesästä! Pyrimme järjestämään syksyn aikana ryhmächatin lisäksi myös kasvokkaisia keskusteluryhmiä.

Syksyn ensimmäisessä Delfins-ryhmächatissa keskustellaan menneestä kesästä. Ohjattu ryhmächat järjestetään elokuun toisella viikolla keskiviikkona 12.8. klo 17-19. Tule kertomaan, miten kesäsi sujui!

Erityisesti haluamme tulevassa chatissa siirtää huomion kesällä kokemiimme kehollisiin tuntemuksiin: Mitä ja mihin asioihin tai tilanteisiin liittyviä kehollisia tuntemuksia kesään liittyi? Miten mahdollisesti vaikeiden tuntemusten kanssa selviytyi?

Voitkin miettiä jo ennen ryhmächattiin osallistumista, mikä tunne sinulle jäi kesästä päällimmäiseksi. Onnistuitko rentoutumaan ja keräämään voimia syksyyn? Yllättikö kesä jotenkin, opettiko se jotain?

Ryhmä on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille lapsuudessa seksuaaliväkivaltaa kokeneille aikuisille. Ryhmää ohjaavat koulutetut sosiaalialan ja terveydenhuollon ammattilaiset. Tule rohkeasti mukaan!

Muistathan rekisteröityä ensin Tukinettiin. Saat samalla tunnuksella kaikki palvelut käyttöösi!

Suomen Delfins ry:n syksyn keskusteluryhmät

Pyrimme jatkamaan kasvokkaisten keskusteluryhmien järjestämistä ympäri Suomea syksyn aikana. Koronatilanteen vuoksi ryhmien järjestämiseen liittyy kuitenkin mahdollisia poikkeusjärjestelyitä.

Tiedotamme nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavillamme (Facebook, Twitter, Instagram) keskusteluryhmistä ja niiden aikatauluista heti, kun ryhmien järjestäminen on mahdollista.

Delfinsin keskusteluryhmät on tarkoitettu yli 18-vuotiaille lapsuudessa seksuaaliväkivaltaa kokeneille aikuisille. Läheinen tai tukihenkilö voi tulla ryhmään yhdessä hyväksikäyttöä kokeneen kanssa. Ryhmiä ohjaavat koulutetut sosiaalialan ja terveydenhuollon ammattilaiset.

Varaa henkilökohtainen puhelintapaaminen tai soita neuvontapuhelimeen – Me autamme!

Koronatilanteesta johtuen emme myöskään ota vielä vastaan henkilökohtaisia tapaamisia toimistollamme. Voit kuitenkin varata henkilökohtaisen puhelinajan sinulle sopivaksi ajankohdaksi sähköpostitse laittamalla viestiä osoitteeseen info@suomendelfins.fi.

Autamme ja neuvomme sinua eteenpäin myös neuvontapuhelimessa ma-ti klo 9-11 ja to klo 12-14 numerossa 050 583 5000. Älä jää yksin!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme!

Oliko tämän sivun sisältö mielestäsi hyödyllistä?
+1
0
+1
0
+1
0

Lisää aiheesta:

Luottamuksellista apua ja neuvoja myös:

Ajanvaraus

Varaa itsellesi sopiva aika keskustelulle:
Ajanvarauskalenteri

Neuvontapuhelin

050 583 5000
ma 9-10

Chat

maanantaisin 12-14

Katso iltachatit täältä.

Vertaistuki

Katso paikkakunnat ja ajat täältä sekä chatryhmät täältä.

Tukisuhde

Oman tilanteen pohdinta koulutetun tukihenkilön kanssa.

Scroll to Top