Suomen Delfins ry:n toimisto on muuttanut

muutto

Meillä on ollut aikamoinen vuodenvaihde täällä taustalla, kun ensin suunniteltiin, sitten pakattiin ja lopulta Suomen Delfins ry:n toimisto on muuttanut. Viimevuoden loppupuolella aloimme tosissaan miettiä tilojemme tarvetta, käyttöä ja myös taloudellista näkökulmaa sekä jonkin verran kokemaamme eristyneisyyttä. Viime vuosien erityinen tilanne mm. sosiaalisen etäisyyden tarpeellisuuden vuoksi ohjasi meidätkin miettimään työn tekemisen fyysistä puolta ja erityisesti toimistoamme.

Vanha toimisto

Vanha toimisto oli tosi kiva: jokaiselle ”oma” tila, iso yhteisöllinen tila ja hyvällä paikalla. Toisaalta oamt huoneet ehkä vähän eristivät meitä, kun muutenkaan ei päivittäin työskennellä samassa paikassa. Tuntui myös, että tila oli meille turhan iso ja tavallaan olimme aika eristyksissä, koska tilassa ei työskennellyt muita.

 

Uusi toimisto

Uusi toimisto sijaitsee aivan vanhan lähellä, eli hyvä sijainti säilyy. Tila on vain yhden huoneen kokoinen, joten todellakin olemme yhdessä, jos olemme kaikki toimistolla. Tila sijaitsee Synergiakeskus Kohoassa, joten heti toimistomme oven ulkopuolelta löytyy muitakin ihmisiä ja yhteisöllisissä taukotiloissa, lounasravintolassa tai yhteisötyötiloissa pääsemme tapaamaan ihmisiä, jakamaan ja vastaanottamaan tietoa sekä luomaan verkostoja. Edelleen asiakkaiden henkilökohtaiset asiat pysyvät henkilökohtaisina toimistomme seinien sisäpuolella ja kahden keskiset keskustelut käydään kahden keskisinä. Ne ovat asioita, joista emme jousta! Luotettavuus on meille itseisarvo.

Toimisto on muuttanut ja nyt alkuvaiheessa muutos on tuntunut hyvältä: on saatu siivottua turhaa pois, on muodostettu uudestaan lähellä työskentelyn mallia, uutta innostusta tuo yhteisöllisyys muiden Delfinsin ulkopuolisten synergiakeskuksen työntekijöiden kanssa, kaikki on uutta ja uusi avaa mahdollisuuksia. Toki muutokseen liittyy myös luopumista, haikeutta, raskaitakin tunteita, mutta niiden kohtaaminen on varmasti pitkällä tähtäimellä vain puhdistavaa ja rakentavaa!

Olemme innoissamme Suomen Delfins ry:n uudesta askeleesta. Pikkuhiljaa alkaa puhti palata fyysisen muuttourakan jäljiltä ja olemme täällä kuitenkin myös ”vanhoina tuttuina” valmiina auttamaan teitä kysymyksienne ja haasteidenne parissa! Ajanvarauksen puhelin- tai chatkeskustelulle pääset tekämään täältä: nettiaika.fi/suomendelfins.

Valoisaa ja energiaa tuottavaa kevättä toivottaen Delfinsin väki!

Uusi postiosoitteemme on:
Suomen Delfins ry
Kauppalankatu 13
45100 Kouvola

Muut yhteystietomme ovat säilyneet ennallaan, löydät ne täältä: suomendelfins.fi

Oliko tämän sivun sisältö mielestäsi hyödyllistä?
+1
0
+1
0
+1
0

Lisää aiheesta:

Luottamuksellista apua ja neuvoja myös:

Ajanvaraus

Varaa itsellesi sopiva aika keskustelulle:
Ajanvarauskalenteri

Neuvontapuhelin

050 583 5000
ma 9-10

Chat

maanantaisin 12-14

Katso iltachatit täältä.

Vertaistuki

Katso paikkakunnat ja ajat täältä sekä chatryhmät täältä.

Tukisuhde

Oman tilanteen pohdinta koulutetun tukihenkilön kanssa.

Scroll to Top