Seksuaalisuus-ryhmächat 17.9. klo 18-20 – Tule mukaan!

Seksuaalisuutta voidaan kokea ja ilmaista monin tavoin.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan seksuaalisuudesta vertaistukiryhmään. Järjestämme ammatillisesti ohjatun keskusteluryhmän Tukinetissä.

Delfins-chatit seksuaalisuudesta jatkuvat Tukinetissä torstaina 17.9.2020 klo 18-20. Ryhmäkeskustelu on  ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä ja on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille, lapsuudessaan seksuaalista hyväksikäyttöä kokeneille.

Seksuaalisuuden määritelmä on moninainen. Siihen kuuluvat muun muassa sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen, lisääntyminen ja sukupuoliroolit. Seksuaalisuus on kiinteä osa ihmisyyttä. Seksuaalisuuteen vaikuttavat ihmisen elämän aikana monet eri tekijät ja tapahtumat.

Toisinaan ihminen voi joutua kokemaan lapsuudessaan tilanteita, joissa hän joutuu seksuaaliväkivallan, hyväksikäytön, hylkäämisen tai kaltoinkohtelun uhriksi. Lapsena koettu trauma voi jäädä elämään ja aiheuttaa monenlaisia oireita.

Ryhmächat seksuaalisuudesta jatkuu syksyllä Tukinetissä. Ensimmäinen keskustelu on 17.9. klo 18-20. Seksuaalisuusteema on laaja ja jokainen on tervetullut oman asiansa kanssa, oli kyseessä sitten uusi tai pitkään mietityttänyt asia seksuaalisuuden alueella. Ohjaajina toimivat seksuaaliterapeutti- ja seksuaalineuvojaopiskelijat.

Tervetuloa keskustelemaan!

Oliko tämän sivun sisältö mielestäsi hyödyllistä?
+1
0
+1
0
+1
0

Lisää aiheesta:

Luottamuksellista apua ja neuvoja myös:

Ajanvaraus

Varaa itsellesi sopiva aika keskustelulle:
Ajanvarauskalenteri

Neuvontapuhelin

050 583 5000
ma 9-10

Chat

maanantaisin 12-14

Katso iltachatit täältä.

Vertaistuki

Katso paikkakunnat ja ajat täältä sekä chatryhmät täältä.

Tukisuhde

Oman tilanteen pohdinta koulutetun tukihenkilön kanssa.

Scroll to Top