Seksuaalineuvonnan chatit kesäkuussa

Seksuaalisuutta voidaan kokea ja ilmaista monin tavoin.

Kahdenkeskinen seksuaalineuvonnan chat

Seksuaalineuvonnan kahdenkeskinen chat on kesäkuun ajan auki maanantaisin klo 18-20. Seksuaalineuvonta on tarkoitettu yli 18-vuotiaille aikuisille, jotka ovat kokeneet lapsuudessaan tai nuoruudessaan seksuaalista hyväksikäyttöä.

Ihminen voi joutua kokemaan lapsuudessaan tilanteita, joissa hän joutuu seksuaalisen hyväksikäytön, väkivallan, hylkäämisen tai kaltoinkohtelun uhriksi. Lapsena koettu trauma voi vaikuttaa vielä aikuisuudessakin monilla eri elämän osa-alueilla. Trauma saattaa aiheuttaa monenlaisia oireita ja näkyä myös seksuaalisuuden alueella.

Seksuaalisuus on kuitenkin monien tekijöiden summa, sillä siihen vaikuttavat ihmisen elämän aikana monet eri tekijät ja tapahtumat. Seksuaalisuutta voidaan myös kokea ja ilmaista monin eri tavoin. Se on kuitenkin olennainen osa jokaisen ihmisyyttä läpi elämän.

Seksuaalineuvonnassa on vastaamassa terveysalan ammattilaisia, jotka täydentävät opintojaan seksuaalineuvojan koulutuksella. Kahdenkeskinen keskustelu on luottamuksellinen, joten voit kertoa rohkeasti sinua mietityttävistä seksuaalisuuteesi liittyvistä asioista.

Kahdenkeskisen chatin löydät nettisivuiltamme maanantaisin klo 18-20.

Ryhmächat seksuaalisuudesta

Myös seksuaalisuusteemaiset ryhmächatit jatkuvat kesäkuussa keskiviikkoisin. Huomaathan, että ryhmächattien kellonajat vaihtelevat viikoittain. Keskusteluryhmän ja lisätietoa chatista löydät Tukinetistä.

Chatryhmä kokoontuu keskustelemaan seksuaalisuudesta

3.6. klo 12-14,
10.6. klo 18-20,
17.6. klo 12-14
ja 24.6. klo 18-20.

Tervetuloa mukaan!

Oliko tämän sivun sisältö mielestäsi hyödyllistä?
+1
0
+1
0
+1
0

Lisää aiheesta:

Luottamuksellista apua ja neuvoja myös:

Ajanvaraus

Varaa itsellesi sopiva aika keskustelulle:
Ajanvarauskalenteri

Neuvontapuhelin

050 583 5000
ma 9-10

Chat

maanantaisin 12-14

Katso iltachatit täältä.

Vertaistuki

Katso paikkakunnat ja ajat täältä sekä chatryhmät täältä.

Tukisuhde

Oman tilanteen pohdinta koulutetun tukihenkilön kanssa.

Scroll to Top