Haastattelupyyntö sisarusten välistä väkivaltaa kokeneille

surullinen_nuori

Haastattelupyyntö sisarusten välistä väkivaltaa kokeneille:

Oletko kohdannut elämässäsi väkivaltaa sisaruksesi taholta? Sisarusten välinen väkivalta on yleistä ja hyvin moninaista. Se on voinut kohdistua sinuun fyysisinä tekoina (lyöminen, potkiminen, repiminen jne.), se on voinut olla henkistä (haukkuminen, alistaminen, rajoittaminen jne.) tai väkivalta on voinut loukata seksuaalisuuttasi. Olennaista on, että olet kokenut itse teot väkivaltaisiksi ja väkivallan tekijä on ollut sisaruksesi (biologinen sisarus, adoptiosisarus, sijaissisarus tai sisaruspuoli).

Teen sosiaalityön väitöskirjaa Helsingin yliopistoon ja etsin tutkimukseeni täysi-ikäisiä haastateltavia, joilla on omakohtaisia kokemuksia sisarusten välisestä väkivallasta. Olen kiinnostunut kuulemaan juuri sinun tarinasi ja kokemuksesi.

Tarkoituksenani on toteuttaa haastattelut kevään ja kesän 2020 aikana. Haastattelun paikan ja ajan voimme sopia joustavasti yhdessä. Aikaa haastatteluun olisi hyvä varata reilusti (1,5-2 tuntia). Nauhoitan haastattelun, mutta kaikki haastattelussa kertomasi asiat säilyvät luottamuksellisina. Litteroin haastattelun nauhoituksen jälkeen tekstiksi. Muutan kaikki henkilötietosi tunnistamattomiksi enkä käytä mitään tietojasi tutkimuksessani siten, että sinut olisi mahdollista tutkimuksessa tunnistaa.

Pidän itse tutkimusaihettani erittäin tärkeänä. Toivon, että myös sinä koet niin ja olet siksi kiinnostunut kertomaan minulle tarinasi. Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse (myös tekstiviesti tai whatsapp), niin voimme sopia sinulle sopivan haastatteluajan.

Ystävällisin terveisin

Elina Eeva
elina.eeva@helsinki.fi tai
041-710 0090

Oliko tämän sivun sisältö mielestäsi hyödyllistä?
+1
0
+1
0
+1
0

Lisää aiheesta:

Luottamuksellista apua ja neuvoja myös:

Ajanvaraus

Varaa itsellesi sopiva aika keskustelulle:
Ajanvarauskalenteri

Neuvontapuhelin

050 583 5000
ma 9-10

Chat

maanantaisin 12-14

Katso iltachatit täältä.

Vertaistuki

Katso paikkakunnat ja ajat täältä sekä chatryhmät täältä.

Tukisuhde

Oman tilanteen pohdinta koulutetun tukihenkilön kanssa.

Scroll to Top