Pienennä Suurenna

Kesälukemista:

 

Päästä irti. Kimmo Takanen. 2015.

Päästä irti tarkastelee suosittua läsnäolon teemaa uudenlaisesta näkökulmasta. Samalla se tarjoaa uusia keinoja tunnelukkojen avaamiseen. Menneisyys elää meissä tunnelukkojen kautta. Niiden vuoksi toimimme usein lapsenkaltaisesti: välttelemme, lamaannumme tai hyökkäämme – vain selvitäksemme epämukavista tunteistamme. Menneisyytemme ei anna meidän elää täydesti tätä hetkeä. Kun opimme tuntemaan menneisyytemme, on aika päästää siitä irti. Päästämällä tietoisesti irti menneestä ja ottamalla aikuismaisen vastuun hyvinvoinnistamme – tässä ja nyt – vapaudumme elämään läsnäolevaa ja tasapainoista arkea. Kimmo Takanen on skeematerapeutti, mindfulness-menetelmän kouluttaja ja tietokirjailija. Hän on kirjoittanut aiemmin suuren suosion saavuttaneen teoksen Tunne lukkosi – vapaudu tunteiden vallasta.

Kirjaa voi tilata mm. osoitteesta www.adlibris.com hintaan 9,10 € + mahdolliset toimituskulut.

 

Unelmakarttakirja. Sanna Wikström.  2017.

Oman voiman tehtäväkirja Unelmakarttakirja herättelee uskallusta omien unelmien äärelle, poistaa esteitä unelmien toteuttamisen tieltä sekä lisää luovuutta ja mielikuvitusta. Tehtäväkirja kutkuttelee hyviä tunteita tässä hetkessä ja auttaa sallimaan sen, että elämällä on omat tapansa tuoda unelmat todeksi. Tehtäväkirjan avulla jokainen voi luoda oman voimakirjan, joka vahvistaa nyt ja tulevaisuudessa. Kirja koostuu lyhyistä teksteistä sekä tyhjistä sivuista, joihin voi itse kirjoitella, leikkailla, liimailla, maalailla ja piirtää ohjeistuksen mukaan. Unelmakarttakirja tunnetaan suosittuna verkkokurssina, jonka avulla jo yli 2 500 ihmistä on luonut oman voimakirjansa.

Kirjaa voi tilata mm. osoitteesta www.adlibris.com hintaan 17,90 € + mahdolliset toimituskulut.

 

Kuka minä olen? Merja Takamäki. 2016.

Kuka minä olen on leikkimielinen ja inspiroiva matka omaan sisimpään. Aikuisten ystäväkirja sisältää kysymyksiä, jotka johdattavat oman minuuden äärelle. Mikä on minulle tärkeää? Mistä inspiroidun? Mikä tuottaa iloa ja minne olen elämässäni menossa? Kirjan kuvitus haastaa alitajunnan mukaan leikkiin, ja kuvien kautta voit halutessasi värittää inspiroivaa väriä elämääsi. Itsestä kirjoittaminen on voimaannuttavaa ja iloa tuottavaa. Inspiroidu ja lähde mukaan oppimaan asioita itsestäsi.

Kirjaa voi tilata mm. osoitteesta www.adlibris.com hintaan 16,50 € + mahdolliset toimituskulut.

 

Naurun hyvää tekevä voima. Mari Lämsä. 2017. 

Nauru ja elämänilo ovat vahvasti läsnä elämän ensimetreillä. Tutkimusten mukaan ihmiset nauravat eniten alle kouluikäisenä. Nauramisen taito säilyy viimeiseen hengenvetoon asti, mutta mihin aikuisten nauru katoaa ja miten sen löytää uudelleen?

Tämä kirja vie lukijan matkalle oman naurun lähteille ja avaa uusia ovia ymmärrykselle siitä, miten voimme löytää naurun positiivisen voiman elämäämme. Vapauttaessa naurumme voimme vapauttaa myös kehomme, mielemme ja sielumme menneisyyden ja rajoittavien uskomusten kahleista ja oppia elämään autenttisina tässä ja nyt.

Kirja ei pohjaudu vain naurujoogaharjoitteluun tai lähesty naurua perinteisesti huumorin näkökulmasta, vaan avaa naurun merkitystä ja vaikutuksia hyvinvointiin uudella tavalla, kokonaisvaltaisesti. Kirja tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja harjoitteita, joiden avulla jokainen voi saada naurun positiivisen voiman käyttöönsä.

Mari Lämsä on luonut Reseptillä Naurua -hyvinvointivalmennusten konseptin ja kouluttaa niin yksityisiä ihmisiä kuin työyhteisöjäkin. Hänen työtään ohjaa halu vahvistaa ihmisten luottamusta itseensä ja omiin voimavaroihinsa. 

Nauru ja elämänilo ovat vahvasti läsnä elämän ensimetreillä. Tutkimusten mukaan ihmiset nauravat eniten alle kouluikäisenä. Nauramisen taito säilyy läpi elämän, mutta mihin aikuisten nauru katoaa ja miten sen voi löytää uudelleen?

Naurun hyvää tekevä voima vie lukijan matkalle oman naurun lähteille ja avaa uusia ovia ymmärrykselle siitä, miten voimme löytää naurun positiivisen voiman elämäämme. Vapauttaessa
naurumme voimme vapauttaa myös kehomme ja mielemme menneisyyden ja rajoittavien uskomusten kahleista ja oppia elämään autenttisina tässä ja nyt.

Tässä kirjassa naurua ja elämäniloa tarkastellaan
kokonaisvaltaisesti mielen ja kehon yhteyttä korostaen unohtamatta myöskään leikkimieltä, huumoria ja naurua silkasta nauramisen ilosta.

Kirja tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja harjoitteita, joiden avulla jokainen voi saada naurun positiivisen voiman käyttöönsä.

 Mari Lämsä on luonut Reseptillä Naurua -valmennusten konseptin ja kouluttaa niin yksityisiä ihmisiä kuin työyhteisöjäkin. Hänen työtään ohjaa halu vahvistaa ihmisten luottamusta itseensä ja omiin voimavaroihinsa. Opinnot ja käytännön kokemus mm. ratkaisu-ja voimavarakeskeisestä työskentelystä, NLP:stä sekä teatteri- ja draamataiteesta tuovat vahvoja rakennusaineita hänen työhönsä valmentajana ja kouluttajana.

Kirjaa voi tilata mm. osoitteesta www.adlibris.com hintaan 20,90 € + mahdolliset toimituskulut.